2012-01-20

Galago

Jag har tecknat omslaget till nästa nummer av Galago. Såhär tjusigt blir det:Tidningen kommer om några veckor.

7 kommentarer:

Tyra Blomster! sa...

Cool, vacker och färgsprakande bild!!! Du är bäst! Jag kanske ska vara med i det nummnret, och om jag kommer med så blir det det bästa någonsin. Det känns ännu större och pirrigare när det är ett galago nummer som du, min största idol och hjälte, en av de största anldedningarna till att jag tror på min dröm om att bli serietecknare, har ritat omslaget till!!!!! Du har spridit så mycket lycka till mig den senaste tiden, att jag inte vet hur jag ska tacka dig. <3 <3 <3 <3 <3

Anonym sa...

åh, så himla fin! och väldigt rolig!

Anonym sa...

Kommer inte att kunna motstå att slicka på omslaget när jag köpt tidningen!

/Bea

Tyra Blomster! sa...

Slicka på omslaget? Nä vet du vad!

Mika sa...

härligt!!!jag fick prenumeration i julklapp. blir min första galago!<3

Anonym sa...

Jag slutade prenumerera på Galago förra året, efter att ha varit prenumerant i tio år, tror jag. Elva kanske. Jag orkar inte bli dissad överallt hela tiden för att jag råkar vara född som vit och man och dessutom råkar ha blivit heterosexuell.

Att bli dissad för mitt kön, min hudfärg och sexuella läggning någon gång ibland är bara skoj, men hundra sidor tre gånger om året pallar jag inte haha.

Samma sak med P3, men det är en annan historia. Men fortsätt med det ni gör och hoppas det går bra för er. Jag är nog fel målgrupp bara.

Anonym sa...

@ Anonym
Jag tror inte att Nanna är med och gör Galago.