2008-04-16

Fem konsumentmail (onsdag)16 kommentarer:

George sa...

på tal om coke zero och reklam: http://www.youtube.com/watch?v=WB5aG4NyoYk

denna reklamfilm ger mig mentala kväljningar varje gång den kommer på tv. jag blir tvungen att byta kanal, så mycket hatar jag den.
den är bara så fel fel fel.

anders sa...

skönt... jag som trodde det var fel på mig bara för att jag inte kände mig grabbig och matcho när jag ser den...

Anonym sa...

Skitbra. Coke zeros reklamfilmer är de dummaste jag sett sen 50-talet!

Sara H sa...

Denna gillar jag så mycket!

Tom o' Bedlam sa...

Unit members? Inte union?

Nanna sa...

Jo, självklart ska det vara union. Fint att någon annan har huvudet på skaft...

Nanna sa...

Jag skickade ett nytt mail. Rätt ska vara rätt.

Malin sa...

Jag har också skrivit till Coca Cola Company i det där formuläret angående Coca Cola Zero. Och jag BOJKOTTAR ALLA DERAS PRODUKTER på grund av den jävla Zero-kampanjen! Hoppas kampanjen resulterar i förlust tack vare det, ha ha HA HA HAA!

Anonym sa...

Hahahah! Du måste vara den roligaste mest klockrena personen i världen. Jag överdriver inte. Jag älskar den här bloggen!! <3<3

Fanny sa...

Jag mår lite bättre varje gång jag läser den här bloggen! Bra där!

Jacob Lind sa...

Pårom bara!

ingemar sa...

Gäsp..

Nanna sa...

Ingemar:
Jag antar att du är samma Ingemar som brukar lämna kommentarer på Saras blogg och sprida s.k. ”negativa vibbar”. Varje tillstymmelse till aktivism och politiska ställningstaganden tycks trötta ut dig. Gott så. Jag antar att det är upp till mig att förlika mig med tanken på att alla inte anser att det är viktigt att påminna företag om att de har blod på sina händer.

Men jag kan inte låta bli att undra varför du, Ingemar, över huvud taget – och dessutom så frekvent – besöker bloggar som uppenbarligen inte uppfyller de krav din svårstimulerade überhjärna ställer. Det vore också intressant att veta vad du faktiskt gillar. Har du själv någon blogg? Om du har det vill jag mer än gärna läsa om vad du brinner för och engagerar dig i när du inte gäspar över andras blogginlägg.

Anonym sa...

Du, Nanna, är den sanna Gudinnan! Matriarken! Moder Jord! All världens underståtar till män skall buga och be om din förlåtelse!

Anonym sa...

Nanna du är så bra! Jag har fått irritationer i kräkreflexen varje gång Coke Zeroreklamen går på, och i princip alla mina tjejkompisar håller med. Men killarna man snackar med säger bara "men höhööhöh det är ju bara på SKÄMT. fast. alla vill ju ha det så." och en otroligt fyndig gris, förlåt, kille, kom upp med idén "how about coke commmercials with zero whiny feminists?" (givetvis med ett duktigt antal grammatiska fel som jag så ädelt korrektat)
Puss. Du äger.

Anonym sa...

hihi. ingemar och matriarken.

ooooh jag avskyr self-righteous men i reklamer!! särskilt self-righteous men supporting other self-righteous men i att dricka öl och bli uppvaktade av brudar utan att behöva vara ngt annat än själv-rättfärdig fastän de eg. är helt tråkiga.