2012-05-19

Kräsna killar

En läsare undrade om jag inte kunde lägga upp serien Kräsna killar på bloggen. Och visst kan jag det. Här kommer'n:

Som vanligt är det bara att klicka på bilderna för att få dem större.

24 kommentarer:

Isabella sa...

det här är så hi-iimla bra! jag ryser. Träffar exakt där det ska!

tyra blomster sa...

SÅ JÄVLA RÄTT!

angelica sa...

omg så jäkla underbar är du! helt rätt

Colombialiv sa...

Spot on!

Anonym sa...

LUVV ITT

Eric Idebro sa...

sjukt bra!
lite som den här memen: http://knowyourmeme.com/memes/210-would-not-bang

Carl sa...

Grymt kul!

Tobias sa...

Jag har ingen aning om hur du ser ut, men jag har hört dig i radio och du är en solklar tia. Puss!

Tomas sa...

Här tänker jag mig att det kan finnas en bråkdel av denna skara som sätter 7:or som kort och gott har andra preferenser. Tror inte dom sammanfaller med gäddhäng- och gymkortspöbeln dock.

Unknown sa...

Jag tänkte såhär när jag läste detta. Så jag ställer frågan; Problemet med såna här feministiska (även om jag tycker den är kul och har många poänger) är ett att den schabloniserar manen som representant för (kvinnohat och inbillskhet) i det här fallet. Även töntar som dissar fotomodeller kan kanske ha bra värden, nägra av dem kanske är snyggà, roliga, trevliga. Hon gör det lätt för sig och jag skulle kalla det ett symptom hos många feministiska tyckare.

Unknown sa...

Jag tänkte så här när jag läste strippen, så ni får gärna förklara för mig om jag har fel?
Problemet med såna här feministiska (även om jag tycker den är kul och har många poänger) är ett att den schabloniserar manen som representant för (kvinnohat och inbillskhet) i det här fallet. Även töntar som dissar fotomodeller kan kanske ha bra värden, nägra av dem kanske är snyggà, roliga, trevliga. Hon gör det lätt för sig och jag skulle kalla det ett symptom hos många feministiska tyckare.

Unknown sa...

Man kan ju vara representant för en osund kroppsuppfattning, det behöver ju inte vara "det vanliga kvinnohatet"

Tobias sa...

@Unknown: Klart det kan vara på hundra olika sätt, men är det någon idé att prata om de 99 andra när det nästan alltid är det första?

Anonym sa...

Ett problem man märker av i bland annat kommentarsfält och tv-program och jag vet inte vad, ställen där snacket går helt enkelt, är ju också att kvinnor är väldigt kvicka med att kritisera andra kvinnor (som megan fox, t.ex) på ungefär samma sätt som alla dessa 100 000-tals kvinnohatande svenska män gör. För tjock, för smal, för lång, för kort, för si, för så. Tycker nästan det är mer vanligt förekommande.

Anonym sa...

Även om det är kul så hade det varit roligare om upphovspersonen insett två saker: Alla killar tycker inte gränsanorektiska superfixade tjejer som Megan Fox är snygg. Har man varit kille ett tag (typ ett helt liv) vet man att detta är en viktig orsak till den här typen av kommentarer. Det är faktiskt, tro't eller ej, en dissning av Megan Fox som någon form av skönhetsideal. Den andra orsaken är ironi - det finns bra många som tycker hon är för smal, för fixad, osv.

Det är krasst sett "spot on". Sorry för att vara en tråkmåns, men någon måtta på dumheterna får det vara.

Gabriel sa...

Helt lysande, Nanna.

Anonym sa...

Så här tänkte jag:
Hur vet man att det är just män som skrivit dessa kommentarer...tror vi kvinnor har lättare för att dissa dessa "perfekta" tvådimensionella varelser som föds och göds i vår drömvärld... :D

AC sa...

Sjukt bra! Tror att internet och anonymiteten gör att många skriver alla dumheter de tänker på men aldrig skulle säga. Orealistiskt att tro att kommentarerna skulle vara uttryck för ett mindre uppror mot märkliga skönhetsideal. Fint om det vore så, dock.

sofia sa...

gapflabbar och känner mig kär i serietecknaren som har HELT RÄTT

Mattias sa...

Det bottnar i mindervärdeskomplex tänker jag mig, kvinnohatet är sen ett sätt att försöka ta övertaget. Osmakligt.

Kul serie hursomhelst! :)

Anonym sa...

Fan vilken ful serie. Max en 7:a.

Anonym sa...

Så jävla bra!
Dock så måste inte killarna ha varit fula för vissa män håller på så för att dom själva e fixerade vid sin skönhet å typ tränar hela tiden, sen förväntar dom sig att kvinnor ska lägga lika mycket tid på sitt utseende för dom har inte fattat att vi får ligg hur jävla fula vi än är för det finns alltid nån desperat snubbe som ligger med allt som har hål

Johanna sa...

Så bra!!!

Emma sa...

Fantastiskt komiskt att vissa som kommenterat här verkar ta för givet att detta är en serie som handlar om män i största allmänhet. Ser dessa personer kanske lite av seriens män i sig själv eller i alla män de känner?

För det står ju inte någonstans i serien att detta på något sätt skulle gälla för alla män.

Inte ens när "Det gamla kvinnohatet" omnämns påstår hon att det alltid är män som står för det.

Visade denna för en kille. Han skrattade ihjäl sig och verkade inte ta åt sig det minsta.