2012-08-25

Vi spelar sällskapsspel

Blev påmind om en tramsig bildserie vid namn "Vi spelar sällskapsspel" som jag och Kringlan gjorde för något år sedan. I brist på annat att blogga om (har mycket på gång, men inget riktigt färdigt) så lägger jag upp ett urval av bilderna här. Allt är verkligen inte guld, men jag fnissade självgott åt flera grejer. Håll till godo!

 
9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh!
Att få skratta så tårarna rinner precis innan läggdags.

Tack.

Jessica (ord och inga visor) sa...

Haha, sjukt roligt! Jag måste bara berätta att jag gjorde lite reklam för din blogg på min facebooksida. Eftersom jag tyckte att jag var fyndig, vilket jag säkert inte var, så ska jag citera:"om ni stämmer in på kriterierna: 1. ni vill skratta 2. ni tycker att samhället inte är helt okej som det är idag (även om det kan vara lite charmigt ibland), så tycker jag att ni omedelbart ska genomföra följande steg: 1. Bokmärk Nanna Johanssons blogg. Gå in varje dag. ÄLSKA Nanna Johanssons blogg och vänta tålmodigt på nya inlägg. För lika säkert som att Fredrik Reinfeldt pussar sin plånbok varje gång innan sängdags, är att nya inlägg kommer dyka upp så småningom. Adressen är http://fembilder.blogspot.se/ och 2. ladda ner ALLA podcastavsnitt av Tankesmedjan i P3 (ett roligt satirprogram). Lyssna i mån av tid (om du gillar det lika mycket som jag gör så blir det snarare att du TAR dig den tiden). 3. Gilla Galago på facebook och läs deras tidning. Den är rolig. Tack hej!"
som omväxling till tidigare nämnda haterskommentarer tänkte jag.

Nanna sa...

Anonym:
Vad roligt att du gillar det!

Jessica:
Men gud vad fint! Tack snälla!

Grovt Initiativ sa...

Åh, Geni! Älskar de bisarra sportfrågorna som inte kunde åldras fem år med värdighet ens. Ja, och tilläggen var också roliga förstås.

Anonym sa...

asså jag skrattade så jag grät. vadå ej guld liksom?!

Ia sa...

amen!

Anonym sa...

Haha! Jag skrattar så jag gråter! Underbart!
/Aztor

Anonym sa...

Tack för ett gott skratt<3

Webhater nr 3.14 sa...

Men HALLÅÅ!!!

Det är ju för fäen inte 50-50 som nån slags fulgrogg, det är ju 42,857142857142857142857142857143% bly och 57,142857142857142857142857142857% erts!

(Detta duger väl knappast till nåt nytt collage med peppande kommentarer? :) )