2010-05-16

Fem enrutingar IV

Jag vet att jag inte längre är skitbra på att uppdatera Fem bilder. Och jag vet att inlägg om hur dålig man är på att uppdatera är världens tråkigaste läsning. Men jag vill ändå berätta hur det ligger till.

Eftersom jag jobbar på min nästa bok, och samtidigt är med och driver Rikets sal och det nystartade bandet The Bernadottes (våra första två låtar kan ni höra här och här) har det inte funnits tid att producera fem skräddarsydda temabilder varje vecka. (Därav repriserna och de många inkrystade temana. )

En återkommande tanke är således att avveckla Fem bilder, eller åtminstone låta den bli något annat, typ en blogg som inte kräver sex uppdateringar i veckan. Men vi får se. Den här veckan kommer hur som helst en samling nytecknade enrutingar. Vad som händer sedan har jag ännu inte klurat ut.

Kram på er!

6 kommentarer:

Isabella sa...

the bernadottes är allt vad man kan begära i livet. Helt underbart

räven sa...

är benägen att hålla med föregående skribent till 100%

Nanna sa...

Tack snälla ni!

marctt sa...

asbra låtar! Dina serierutor är grymma och värda att vänta på.

(Om man får önska ett tema skulle det vara en serie om den privata Jens Lapidus som Sveriges största wigger, när han kommer hem drar han på sig adidasdräkt och guldhalsband, Tony Montanaaffich på halldörren och så vidare...
Kan inte teckna som du men det vore kul att se)

Benny Lindberg sa...

Ursäkten godtagen. MED RÅGE.

sb sa...

Hoho. Inatt drömde jag att jag ringde till dig och skulle säga hur bra du är. Du svarade inte, sen ringde du upp och sa att jag skulle ringa upp igen. Så gjorde jag det och sa att du var bra. "Tack" sa du.