2011-11-28

Eftersnacket efter Debatt-eftersnacket

Efter senaste Debatt, där man bland annat diskuterade teateruppsättningen av SCUM-manifestet, hamnade en bekant i samma taxi som två av de antifeminister* som protesterat mest mot teaterföreställningen. Det resulterade i det här lilla SMS:et (som jag fått tillstånd att publicera):

Det är såklart inte anmärkningsvärt att två personer som (jag antar) är vänner pratar om en gemensam upplevelse. Vad som är anmärkningsvärt är att de förutsätter att ingen annan i taxin skulle vara feminist, eller reagera. Och att samma person som skrivit ett snyftinlägg på Newsmill om vilka hemska saker olika feminister (däribland undertecknad) sagt och skrivit om honom, SJÄLV tycker (eller inte säger ifrån när nån av hans vapendragare tycker) att Andrea Edwards** "pjoskar" om ett mordhot "för att få sympatier". Hur vill han ha det?

Puss och kram!

--------------------------------------------

* = "Hallå, vi heter faktiskt JÄMSTÄLLDISTER!!!!!!!"
**= Skådespelare i SCUM-föreställningen som blivit mordhotad för att hon skådespelar i SCUM-föreställningen.

10 kommentarer:

Mikusagi sa...

Vilken obehaglig upplevelse, jag är inte avundsjuk (på den som skrev SMS:et)

Julia Frej sa...

Feminister skapar mer hysteri än rasister...

Anonym sa...

förstår inte varför folk blir sura för att de sätter upp scum-manifestet. ingen brydde sig när de läste upp kvinnohats-inlägg från flashback. jag blir så ledsen.

Amanda sa...

Den fantastiska kombon av att vara både obildad och butthurt.
Hade för övrigt börjat kallsvettas om det var jag som antecknade detta.

Anonym sa...

@Anonym 22:47: SCUM-pjäsen är uppsatt av radikalfeminister som i mångt och mycket delar Solanas världsbild. Var det kvinnohatare som läste upp misogyna inlägg från Flashback? Var deras budskap i samklang med Flashbacktråden? Eller hade de i själva verket samma radikalfeministiska budskap som TUR-teatern?

Agnes-Elise sa...

Sånt är gör mig verkligen ledsen; att ordet feminist har blivit ett skällsord.

Tyra Blomster! sa...

Vilka idioter! :(
Men jag är änå glad att du la upp det här för man kan inte bara ignorera sånt.

Anonym sa...

Jag fick ett SMS av en kompis som stod intill dig och någon annan som du talade med. Då sa du tydligen att du vill döda Pär Ström.

Anonym sa...

@ anonym2: visste inte att de delade hennes åsikter, jag fick för mig att de sa att de inte stod för hennes åsikter utan att de gjorde det här för att skapa debatt, precis som de som läste upp flashback-kommentarerna. det var det jag menade. inte att det var dåligt att de läste upp flashback-kommentarerna, utan att det var bra och att det här också är bra och att alla borde se det. allt hat är dåligt hat. eller vad man nu ska säga.

Anonym sa...

men...