2011-11-16

Howdy!

Jag har inte haft tid att skriva på bloggen eftersom jag gör färdigt nästa bok. Det är nu bestämt att den ska heta Välkommen till din psykos och se ut ungefär såhär:


Det är en bok som till 98 % kommer bestå av trams. Ja, oj vad tramsig den blir. Om den var en person skulle jag säga: skärp dig, var inte så jävla tramsig!

Men förhoppningsvis är den rolig också. Här är några mer eller mindre sköjiga bilder som jag med avsikt gjort pyttesmå för att ni inte ska kunna läsa dem än:Och till er gullnosar som fortfarande klickar er in på den här stagnerade bloggen (om det nu finns några av er kvar): bara för att jag sitter uppe på nätterna och tecknar har jag inte glömt er. Jag ska försöka lägga upp nåt här också, t.ex. visa några fula vykort jag hittat på loppis, ordna en liten tävling eller publicera några bilder från boken. Vänta er inget storslaget bara. Allt ambitiöst kommer senare.

Puss och kram!

EDIT: Fan, glömde säga: boken kommer i februari. Därav annalkande deadline (december). Därav stressnivån. Puss igen!

10 kommentarer:

Johannes sa...

Går givetvis fortfarande in på denna blogg dagligen för att nyfiket se om något nytt har hänt. Tack för uppdateringen! :)

Anonym sa...

Yey - kul att se att du lever och frodas, stressa inte ihjäl dig nu!!:)

tyra blomster! sa...

Heja dig!

Mikusagi sa...

Wohoo! Jag ser fram emot den nya boken och även att se nya inlägg här! Kämpa på!

Malin sa...

Februari!!! Det är ju om typ forever. Jaja, vissa saker är värda att vänta på :)

Johanna M. Saarenpää sa...

När jag har pengar igen ska jag köpa dina böcker! Har inte hittat några av dem här än (Finland) så det blir väl att beställa från nätet.

Emma sa...

Åh! Jag ser så himla mycket fram emot den nya boken! Har precis kikat igenom Alla bilderna på hemsidan. Oj, och oj. Du är helt fantastisk, Nanna! Jag får så mycket inspiration. (Suck. Synd då att klockan är såpass mycket, och att jag borde gå till sängs istället.)
Hoppas det håller i sig.
Tack och kram på dig!

Fredrik Larsson sa...

När exakt i februari kommer den ut? Om det nu är bestämt på dagen. Denna bok är ju ett måste! :D

Nanna sa...

Vad fina ni är! Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.

Fredrik Larsson:

Vet inget exakt datum än, återkommer.

Mika sa...

jag kollar din blogg med kärleksfull förväntan cirkus var tredje dag:)

gillade vykorten. muntrade upp mig när jag idag mest fått läsa kvinnohatiska flashback kommentarer angående SCUM å avoiceformen :/