2009-12-21

En ful julklapp

Imorgon, tisdag, signerar jag böcker på Hallongrottan i Stockholm, mellan 16 och 19. Kom dit, köp en Fulheten och få den nerkluddad med stjärt-hjärtan, vettja! Och ge sedan bort den till någon som uppskattar serier om sexiga sjöhäxor, självömkande tonåringar och ensamma män i badkar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad synd att jag inte såg det tidigare, gav nämligen bort boken i julklapp. Ett signerat ex. hade varit 10ggr så koolt!

Pete sa...

Varför har man inte hört talas om dig tidigare, du är ju genial!! Var ligger Hallongrottan? Jag kanske kommer!

Jag har ett inlägg om just bockskägg på min blogg. Tänkte provocera AB-damerna lite men det är ingen som går på det. Shit!=)

Ha det bra!

Sed-El Bunth sa...

Du tillhör inte verklighetens folk. Jag tror därför att du är en overklig människa. Overkliga människor har ingenting i verkligheten att göra. Alltså finns du inte. I verkligheten, asså.

Anonym sa...

jag väntar och väntar och längtar och dör snart efter fler fem bilder. Önskar uppdatering!

Anonym sa...

NANNA! Snälla börja med fem bilder igen! Saknar det verkligen

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

宮保雞丁mika sa...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍