2009-04-28

DINA VÄNNER


Bloggandet läggs på is i några veckor, p.g.a. P3-jobb. Men gråt inga bittra tårar för det - beställ istället mitt och Sara Hanssons senaste, skitsnygga, tjocka, hejdundrande (osv osv) fanzin! Dina vänner heter det, och innehåller massor av nyritade serier. Det handlar om hatare, självupptagenhet, sexistisk jargong, trist tvåsamhet och mycket, mycket, mycket mer. Tjugo kronor kostar't. Här är ett litet smakprov:


Dina vänner beställer du genom att maila mig (adressen hittar du på fulheten.com) eller Sara (adressen hittar du på hejasara.blogspot.com). Puss!

10 kommentarer:

Ida sa...

Jag beställde't, jag fick det, och det var förtjusande! Har läst det flera gånger om. Ni är så fantastiska! Tack för att ni finns och fortsätter ösa underbarigheter på oss alla. Ni som inte köpt zinet än, gört! (Och glöm inte de andra zinen heller!)

Petter sa...

Hej hej, nu har jag läst ert senaste fanzine. Det var bra och roligt. Jag har låtit det ligga framme på kontoret så att alla kan läsa det, som någon slags fulfildelning irl.

Grewdahl sa...

Fick precis tips om sajten och det kan mycket väl vara det bästa som hänt mig idag och då blev jag ändå bjuden på lunch och har druckit gratis kaffe på kontoret!

Buggarna på Kungsgatan sa...

Vi stödjer detta helhjärtat och hoppas att du kanske kan tänka dig att flytta in på Kungsgatan så att vi får möjlighet att bugga dig.

Toa sa...

Bildformatet på smakprovet är så dåligt att jag inte kan se texten, även om jag zoomar (blir för suddigt). :'( men det är säkert bra grejer...

kim sa...

Nanna.

Får man tatuera in en av dina bilder?

Nanna sa...

Ida, Petter, Grewdahl, Buggarna: Tack!

Toa: Det är lite det som är meningen.

Kim: Absolut!

Toa sa...

Nu har jag läst igenom hela bloggen baklänges under arbetstid, bästa på länge. Bokmärkt, vidare mot Fulheten! Tackar för komiken, ha en fin sommar.

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

宮保雞丁mika sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟