2008-03-30

Fem yrken som saknar existensberättigande

Redan i mitt första blogginlägg tog jag upp temat ”Fem yrken som saknar existensberättigande” som exempel. Det har alltså varit en idé som hängt med från första början, men inte förrän nu har jag fått tummen ur och ritat skiten. Håll till godo.

Och angående Tindraprojektet… Det glädjer mig att så många hört av sig och tyckt att det varit roligt. Men jag pallar inte en till Tindravecka. Återstående ”roliga svar” kommer Tindra hädanefter att lägga upp själv på sin fina blogg. Ni får hålla utkik där.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kollade in Tindra-bloggen. Haha! Man kan ju inte sluta garva när man läser vad du (eller jag menar Tindra) har skrivit. Det som är mest skrämmande är väl alla puckon där ute som är sådär otäcka på riktigt! Hade/ M

Kolbeinn sa...

Fan att jag inte håller mig upp to dejt, utan upptäcker tindragrejen såhär ett år efter alla andra. Du är ett geni. Jag kissade nästan på mig av bloggen.

Kolbeinn sa...

Fast dethär gör fan lite ont, för jag kom precis på att hälften av tjejerna i min klass är top notch tindror, och jag har slitit mitt hår över att spendera 8-3 varje dag med folk som listar "träna och parta" som sina enda intressen. De blir nätraggade av killar som heter Da_poet_87 och har sina magrutor som presentationsbild.
90% av de tjejerna börjar också gråta varje gång de är fulla. Man blir lite ledsen.

Du behöver Blingees till bloggen! Ingen tindrablogg utan blingees!

Pjuzzizzzzzz
Kolbz

Kolbeinn sa...

Förlåt. Jag råkade bara.

http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/325/108291150_278273.gif?4

Kolbeinn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nanna sa...

Kolbeinn:
Fan vad vackert! Kan jag lägga in den på Tindrabloggen?

Kolbeinn sa...

Gör't!

Antecknat sa...

Alltså... jag läste också tindrabloggen och man blir både fnissig och beklämd, eftersom man inte vet om det är på riktigt eller inte. (om man inte läst här först)

För det FINNS ju såna tjejer....