2010-11-30

Fem jobbiga jobbminnen (tisdag)

10 kommentarer:

Mikusagi sa...

Nej! OMG! Jag skulle inte ens ha börjat lyssna på Pang Prego om det inte var för dig.
Dåligt omdöme den personen hade!

Om SaintBella sa...

Nää! Du var ju skitbra! Den personen kan ju inte haft alla legogubbar hemma.

Nanna sa...

Mikusagi, Om SaintBella:

Tack snälla ni! Det var ganska motigt att jobba på PP till en början (pga hatmailen) men mot slutet hade det lagt sig nästan helt och hållet. Jag tror att det handlar om att lyssnare är rädda för förändring och behöver lite tid på sig att vänja sig vid en ny röst, etc.

karin sa...

jag ska vara helt ärlig: jag tyckte inte du var så rolig i början (dock skrev jag inga hatmejl). men när jag förstod att du var människan som drev fulheten (och vars sockerdricka-dagbok jag stalkat i en evighet) så bröt jag mig ur den uppfattningen och insåg att du är helt hilarious. tack för många skratt, via radio, teckningar och poesisajt.

Arvida Bystrom sa...

Nanna!
Jag blir helt tårögd. Har precis börjat lyssna på tankesmedjan och berättade för min vän hur man bokstavligen kan onanera till din röst för att den är så fin(!!!). Då berättade han att du i början fick kritik för (dels?) detta. Må folk tycka olika, ack och ve, men kom igen, hur kan man inte bara ligga uppe hela nätterna och drömma om hur du ska fria till en när man hört denna ljuvliga röst tillsammans med orden som den säger?
Ja, men det jag lärt mig av att vikariera på förskola är att asbergerbarn inte gillar förändring och det är väl dom och jag som tyr oss åt radion.

Fortsätt och förgyll världen som den lilla tryckande panelhöna du är!

Nanna sa...

Arvida Byström:

Att vissa har problem med min röst stör mig inte (det går ju ändå inte att ändra på den) men jag är glad att du gillar den. Och att du lyssnar på Tankesmedjan.

Tack för de fina orden!

Sofia sa...

Jag tyckte inte heller särskilt mycket om dig i början av pang prego (fast jag skickade inte hatbrev), men nu har jag insett att du är ett geni. Dessutom en mycket skicklig serietecknare!

Saknar att höra dig, Josefin och Kringlan på p3. Och Jesper förstås! Allt jag har kvar nu är gamla poddar ..

sonja sa...

det var en komplimang då pang prego suger!

det du! sa...

MEN DU HAR JU VÄRLDENS FINASTE RÖST, JU!!!!!!!!!!!!!!!! OCH RITAR VÄRLDENS FINASTE TECKNINGAR!!!!!!!!!!!!!!!

Nanna sa...

Sofia:

Tack!

sonja:

Håller inte riktigt med, men kan förstå varför många inte gillade programmet.

det du!:

Vad fint sagt!